REKLAMI GEÇ

“Tükürükçülük” yöntemiyle dolandırıcılık iddiası

“Tükürükçülük” yöntemiyle dolandırıcılık iddiası

Denizli’de bir kişi, bankadan çıktığı sırada üzerine istifra eden bir kişi ile temizleme bahanesiyle yaklaşan 2 kişinin paralarını çaldığı iddiasıyla şikayette bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2018 Cuma, 12:56

DENİZLİ (AA)
Alınan bilgiye göre, polis merkezine başvuran Bekir İncekara ifadesinde Saraylar Mahallesi İkinci Ticari Yol’daki bir banka şubesine gittiğini, 92 bin lira çekip ayrıldığını belirtti.

Caddede yürürken yanına yaklaşan birinin üzerine istifra ettiğini, neye uğradığını şaşırdığını ileri süren İncekara, hemen ardından yanına yaklaşan 2 kişinin ise üzerini temizlemeye başladığını bildirdi.

İncekara, şahıslar ayrıldığında bankadan çektiği paraların yanında olmadığını ve soyulduğunu anladığını belirterek 3 şahıstan da şikayetçi oldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ifadeler doğrultusunda olayın yaşandığı yerdeki güvenlik kameralarını inceledi.

Bir işyerinin kamerasında İncekara’nın yanında kaçarak uzaklaşan şahısların bulunduğunu saptayan polis, şüphelileri yakalamak üzere çalışma başlattı.

Denizli’de daha önce kayıtlara geçmeyen “tükürükçülük yöntemiyle dolandırıcılık” olaylarına karşı vatandaşları uyaran polis, bu yöntemi kullananların ağızlarında geveledikleri gıdaları tükürerek ya da hap kullanıp istifra ederek dikkat dağıttıklarına dikkat çekti.

Yorumlar

Muhlis   -  Bağlantı 9 Şubat 2018, 23:07

Allah bunlara akıl fikir versin, bir şekilde illaki dolandıracaklar adamı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı