REKLAMI GEÇ

Ulus’ta patlama

Ulus’ta patlama

Antalya Karayolu Ulus Kavşağı’nda bir patlama meydana geldi. Kontrollü patlatılan şüpheli paketin bomba çıktığı iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 22:26

Antalya Karayolu Ulus Kavşağı’nda Saat 22:00 sıralarında bir patlama meydana geldi. Şüpheli paket tespit eden polis olay yerine bomba uzman ekiplerini çağırdı. Şüpheli paket uzmanlar tarafından kontrollü bir şekilde patlatıldı.

Paket çok büyük bir gürültü ile patladı. Diğer yandan patlama sırasında araç trafiği durduruldu. Polis olay yerinden herkesi uzaklaştırdı. İddialara göre şüpheli paketin bir bomba olduğu kaydedildi. Patlamanın ardından olay yeri inceleme ekipleri bölgede delil toplama işlemlerine başladı Uzmanlar bölgeyi didik didik tarayarak patlamadan sonra ortaya saçılan parçaları topladı. Bu arada çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinin de inceleme altına alındığı kaydedildi.

Yapılan ilk incelemelerde bomba düzeneğinin bölgedeki trafik ışıklarının elektrik panosu içine yerleştirildiği ortaya çıktı. Polis Antalya istikameti yönündeki araç trafiğini farklı noktalara yönlendirdi. Denizli bugün çok önemli konukları ağırlamıştı. Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek’in cenaze töreni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de kente gelmişti. Soylu ile birlikte çok önemli konuklar Tavas’taki cenaze töreninde şehidi son yolculuğuna uğurlamıştı.



Yorumlar

şenab   -  Bağlantı 2 Mart 2018, 22:38

oha be denizlide de yaşanmayacak artık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı