REKLAMI GEÇ

ÜVEY BABASINI ÖLDÜRDÜ

ÜVEY BABASINI ÖLDÜRDÜ

16 yaşındaki lise öğrencisi, 10 gün önce evlenen annesinin evlenmesini hazmedemedi, dedesinin tabancasıyla üvey babasını vurarak öldürdü.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2014 Çarşamba, 13:35

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Aktepe Mahallesi TOKİ Konutları’nda meydana geldi. Denizli Valiliği’nde memur olarak çalışan ve Kamu-Sen’e bağlı Türk Büro Sendikası’nın Denizli Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini yapan Hayrettin Altıntaş (44), 10 gün önce 35 yaşındaki Ayşe Altıntaş ile evlendi.

ic

Bir endüstri meslek lisesinde 2.sınıf öğrencisi olan Ayşe Altıntaş’ın 16 yaşındaki oğlu D.S.’nin, bu evliliğe karşı çıktığı ve üvey babasıyla anlaşamadığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde Hayrettin Altıntaş ile D.S. arasında Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında tartışma yaşandı. Tartışma esnasında belinden tabanca çıkaran D.S., Hayrettin Altıntaş’a 5 el ateş etti. Göğsüne ve vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Altıntaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Cinayetten sonra evden kaçan D.S. kısa süre sonra polis tarafından yakalandı. D.S., Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde alınan ifadesinde, “Annemin evlenmesini hazmedemedim. Bu evliliğe karşıydım, beni dinlemediler. Annemin evlendiği kişi ile hiç anlaşamıyordum” dediği öğrenildi. D.S.’nin cinayette kullandığı silahın ise, emekli bekçi olan dedesine ait olduğu öğrenildi. D.S.’nin cinayet günü dedesinin evine giderek, beylik tabancısını izinsiz aldığı ileri sürüldü. Hayrettin Altıntaş’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, D.S. savcılığa sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı