REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu için özel odada iklimlendirme yapmışlar

Uyuşturucu için özel odada iklimlendirme yapmışlar

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri iki ayrı operasyona imza attı, çok miktarda uyuşturucu ele geçirdi, 4 zanlıyı gözaltına aldı. Uyuşturucu yetiştirmek için oluşturulan ve özel iklimlendirme sistemi kurulan oda, polisi bile şaşkına çevirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 15:56

Denizli’de uyuşturucu yetiştirildiği ve pazarlandığı yönünde ihbar alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ön soruşturmanın ardından operasyon için düğmeye bastı. İki farklı adrese gerçekleştirilen operasyonlarda polisi bile şaşkına çeviren detaylar ortaya çıktı.

İKLİMLENDİRME YAPMIŞLAR
Uyuşturucu yapımında kullanılan Hint keneviri bitkisi yetiştirildiği ihbarı alınan eve şok baskın düzenleyen polis, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Evin özel hazırlanan bir odasına projektör, klime, nemlendirme cihazı ve termastat yerleştirilerek iklimlendirme yapıldığı, elde edilen uyuşturucunun da burada kurutulduğu ortaya çıktı.

ECSTASY VE ESRAR ELE GEÇİRDİ
Polis bir başka adrese yaptığı baskında ise bahçeye gizlenmiş halde 580 ecstasy hap ve esrar ele geçirdi. İki operasyonda ecstasy hapların dışında 1.5 kilogram esrar ve 15 kök Hint keneviri ele geçirildiği açıklandı.

denizli-uyusturucu-iklimlendirme-yapmislar-1

4 ZANLI GÖZALTINA ALINDI
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, iki operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti yaptıkları iddiasıyla 4 zanlıyı gözaltına aldı. Zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı