REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu tacirleriyle kıyasıya kovalamaca

Uyuşturucu tacirleriyle kıyasıya kovalamaca

Denizli’ye il dışından uyuşturucu getirileceği ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, şüpheli aracı Cankurtaran’a girmeden durdurmak istedi. Otomobilde bulunan 3 kişinin kaçmasıyla kıyasıya bir kovalamaca başladı, kaçış çok uzun sürmedi. 3 kişi gözaltına alındı, otomobilde esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2016 Pazar, 13:27

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il dışından Denizli’ye çok miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarının alınmasının ardından kapsamlı bir operasyon başlattı.

Zanlıların Antalya istikametinden giriş yapacağı bilgisinin alınmasının ardından Cankurtaran bölgesinde kontrol noktası oluşturuldu. Jandarma kiralık olduğu belirlenen 20 APT 65 plakalı aracı durdurmak istedi. ancak, otomobilde bulunanlar dur ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı.

Jandarma ekipleri de kaçan aracın peşine düştü. Film sahnelerini aratmayan kaçış uzun süre devam etti. Şüpheliler Cankurtaran’ı geçti, Tekkeköy tarafına yöneldi. ardından Bağbaşı yoluna giren şüpheliler, ekiplerin Zümrüt Mahallesi Vatan Caddesi üzerine kurdukları pusuya yakalandı.

Jandarma ekipleri tarafından kısa süre içinde etkisiz hale getirilen 3 kişi ters kelepçe takılarak gözaltına alındı. Ekipler otomobil içinde yaptıkları aramada esrar ve sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Uyuşturucunun miktarı ile ilgili bir açıklama yapılmazken, zanlılar İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı