REKLAMI GEÇ

Uyuşturucuyu öyle yerlere saklamışlar ki

Uyuşturucuyu öyle yerlere saklamışlar ki

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri başarılı operasyonlara imza attı. Zehir taciri 31 zanlı gözaltına alındı, binlardan 15’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bir zehir taciri, ayakkabısının içine ve iç çamaşırına sağladığı eroini kaçıramadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2018 Perşembe, 12:32

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde başarılı operasyonlara imza attı.

3 KİLOGRAM ESRAR, 2 GÖZALTI
Ekipler, şehir dışından uyuşturucu getireceği bilgisi alınan zanlıları takibe aldı. İzmir Yolu üzerinde önlem alan polis, belirlenen aracı durdurdu, zanlılar M.T. ve A.A.yı gözaltına aldı. Otomobil içinde yapılan aramada 3 kilogram esrar ele geçirdi.

KIRGIZİSTAN UYRUKLU 2 KİŞİ METAMFETAMİN GETİRİYORDU
Polisin ikinci operasyonu Sarayköy’de gerçekleştirildi. İstanbul’dan metamfetamin getireceği bilgisi alınan Kırgızistan Uyruklu biri kadın 2 zanlı yakalandı. Kırgız kadının üzerinde yapılan aramada 200 gram metamfetamin ele geçirildi.

AYAKKABI VE İÇ ÇAMAŞIRLARINA SAKLAMIŞLAR
Bir başka operasyonda ise Antalya’dan Denizli’ye uyuşturucu getiren 4 zanlının içinde bulunduğu otomobil, Pınarkent yakınlarında durduruldu. Zanlıların otomobilinde bir şey bulamayan polis, bu kez üst aramasına yöneldi. Yapılan titiz incelemede, zanlıların ayakkabıların içinde oluşturdukları özel zulalarda ve iç çamaşırlarında 35 gram eroin ele geçirildi.

UYUŞTURUCU MADDELERİ SOKAĞA İNDİREMEDİLER
Polisin yaptığı başarılı operasyonlarda 3 kilogram esrar, 250 gram metamfetamin, 120 gram eroin, 62 adet uyuşturucu hap, ve 0.5 gram kokain ele geçirildi. Polis, 20 ayrı yakalamaya imza attı.

31 GÖZALTI, 15 TUTUKLAMA
Uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan 31 zanlıdan işlemleri tamamlanan 20’si adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 15’i tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 11 kişi hakkında da uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla işlem başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı