REKLAMI GEÇ

Vahşi cinayetin zanlılarından biri Denizli’de yakalandı

Vahşi cinayetin zanlılarından biri Denizli’de yakalandı

Manisa Akhisar’da yanmış halde cesedi bulunan 21 yaşındaki sağır ve dilsiz Emine Girginer’in katil zanlılarından biri Denizli’de yakalandı. Pınarkent Mahallesi’nde jandarmanın gözaltına aldığı Selim Burak K. soruşturmanın yürütüldüğü Manisa’ya gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2015 Cuma, 18:03

Kan donduran cinayetin zanlılarından biri Denizli’de yakalandı. 22 Şubat tarihinde Manisa’nın Akhisar İlçesi’nde cesedi yanmış halde bulunan 21 yaşındaki sağır ve dilsiz Emine Girginer’in katil zanlılarından Selim Burak K.’nın Pınarkent’te olduğu bilgisine ulaşan jandarma operasyon düzenledi.

Selim Burak K, yakalanarak soruşturmanın yürütüldüğü Manisa’ya gönderildi. Cinayete kurban giden Emine Girginer’in İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde kaybolduğu ortaya çıkmıştı. Manisa’da gözaltına alınan zanlılardan Sevda K. (43) ve kızı Saadet K.’nın (26) sorguları hem bu cinayeti hem de başka bir cinayeti daha ortaya çıkardı. İşaret dili tercümanı aracılığıyla ifadesi alınan Selda K., önce suçlamayı kabul etmedi sonra itirafta bulundu.

İzmir İşitme Engelliler Okulu’nda tanıştığı Emine Girginer’in yanlarına geldiğini, kendilerine ’o….’ diyerek küfür ettiğini ileri süren Selda K.’nın çıkan kavgada sinirlerine hakim olamayarak genç kızı elleriyle boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Yine sağır ve dilsiz olan kızı Saadet K.’nin de sorguda, annesiyle birlikte cesedi elektrikli motosiklet yardımıyla taşıyıp, evlerine yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki zeytinliğe götürüp benzin dökerek yaktıklarını söylediği belirtildi.

Bu arada Emine Girginer’in cesedinin bulunduğu bölgeye yakın bir yerde 15 aydır kayıp olan sağır ve dilsiz 44 yaşındaki Arif Altay’ın da cesedi bulundu. Polis bu cinayeti de aydınlatmak için sorguyu sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı