REKLAMI GEÇ

Vali Demir adliyeye sevk edildi

Vali Demir adliyeye sevk edildi

Darbe girişinin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında açığa alınan ve gözaltı kararı verilen eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Demir ile birlikte 6 vali, 1 vali yardımcısı ve 3 kaymakam adliyeye sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2016 Perşembe, 12:14

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında önce açığa alınan, ardından da gözaltı kararı verilen eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir, o tarihten itibaren aranıyordu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Abdülkadir Demir, eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 4 vali, 1 vali yardımcısı ve 3 kaymakam ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Araçtan polis nezaretinde çıkarıldığı görünen Abdülkadir Demir ve 9 zanlı adliyeye alındı.

30 ağustos 2011- 21 Eylül 2014 tarihleri arasında Denizli Valisi olarak görev yapan, kendi isteğiyle merkeze alınmak için dilekçe veren Abdülkadir Demir, soruşturma kapsamında önce açığa alınmış, ardından da gözaltı kararı verilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı