REKLAMI GEÇ

Vali Yardımcısı’nın oğlu kaza kurbanı

Vali Yardımcısı’nın oğlu kaza kurbanı

Denizli’de uzun yıllar Vali Yardımcısı olarak görev yapan Hikmet Güryıldız’ın oğlu Tuncay Güryıldız, İzmir Tire yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 1993 Denizli Lisesi mezunu olan Tuncay Güryıldız’ın ölümü, Denizli’de de üzüntü yarattı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mart 2014 Cuma, 11:07

İzmir’in Tire İlçesi yakınlarına meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Tuncay Güryıldız’ın ölümü Denizli’de de üzüntü yarattı. Tıbbi Malzeme üretimi yapan bir fabrikanın Üretim ve Planlama Müdürü olan Tuncay Güryıldız (39) geçirdiği kazada hayatını kaybederken, aynı araçtaki arkadaşı da yaralandı.

Tuncay Güryıldız, Denizli’de uzun yıllar Vali Yardımcısı olarak görev yapan Hikmet Güryıldız’ın oğluydu. Babasının görevi dolayısıyla çocukluk ve gençlik yıllarını Denizli’de geçirdi. 1993 yılında Denizli Lisesi’nden mezun oldu. Tuncay Güryıldız, aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen, o dönemde edindiği arkadaşlıklarını sürdürüyor, Denizli ile bağlantını koparmıyordu. Evli ve 1 çocuk babası olan Tuncay Güryıldız’ın ani ölümü Denizli’de de üzüntüyle karşılandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı