REKLAMI GEÇ

Valilik telefon dolandırıcılığı için vatandaşı uyardı

Valilik telefon dolandırıcılığı için vatandaşı uyardı

Denizli Valiliği yazılı bir açıklama yaparak dolandırıcılar konusunda vatandaşı bilgilendirdi. Açıklamada dolandırıcıların Vali, Vali Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü’nün ismini kullandığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2018 Cuma, 12:54

Son zamanlarda dolandırıcılık olaylarının arması üzerine Denizli Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, dolandırıcılar ve yöntemleri konusunda vatandaşı bilgilendirdi. Yapılan açıklamada dolandırıcıların Vali, Vali Yardımcıları ve Valilik Özel Kalem Müdürü’nün adını kullanarak telefonla bığış ve yardım talebinde bulundukları belirtildi.

Denizlili işadamlarına ve hayırsever vatandaşlara iş veya cep telefonlarından ulaşan dolandırıcıların sağlık, okul gezileri ve buna benzer bahanelerle valilik adına bağış veya yardım kampanyası adı altında para talebinde bulundukları belirtilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır.

Valiliğimizin ve  herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın öncelikle Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğü ile görüşerek durumu bildirmelerini (0258-265-18-82),Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması önemle rica olunur.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı