REKLAMI GEÇ

Yakalandı ama para ortada yok

Yakalandı ama para ortada yok

Şehit annesi 65 yaşındaki Ayşe Acar’ı telefonla arayarak 65 bin lirasını dolandırdığı iddia edilen zanlı oluşturulan 10 kişilik özel ekiple Antalya’da yakalandı. 1999 yılında Osmaniye’de vatani görevini yaparken PKK’nın bombalı saldırısında şehit olan Süleyman Acar’ın annesi olan Ayşe Acar’ın dolandırılan parası ise henüz bulunamadı. Yakalanan zanlı kendisini çeker muhabirleri de “Yanlış yapıyorsunuz, hepinizi yakarım” diye tehdit etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2014 Perşembe, 17:32

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Geçtiğimiz 29 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda, şehit annesi Ayşe Acar’ı telefonla arayan kimliği belirsiz kişi, kendisini polis olarak tanıttı. İl Sağlık Müdürlüğü’nde görevli diğer oğlu için ’Oğlunu tutuklayacağız’ diyen dolandırıcı Ayşe Acar’ı korkuttu. Telefondaki dolandırıcı Acar’a evine polis göndereceğini ve paraları ona teslim etmesini söyledi. Acar, evdeki 31 bin 100 lira değerindeki ziynet eşyası ile bankadan çektirdiği 33 bin 700 liralık birikimini evin önüne taksiyle gelen dolandırıcıya teslim etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Acar, polise giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, olayı aydınlatıp, dolandırıcıyı yakalamak için 10 kişilik özel ekip kurdu. Deneyimli polislerden oluşan özel ekip, telefonlardan takibe başlarken diğer yandan şüphelilerin resimlerini Ayşe Acar’a gösterdi. Acar, kendisinden parayı alan kişiyi tanıdı.

anons

Polis, parayı alan kişinin 30 yaşındaki U.O. olduğunu ve Antalya’da yaşadığını belirledi. Antalya’ya giden özel ekip, U.O.’yu yakalayıp, Denizli’ye getirdi. İfadesinde şehit annesini dolandırmadığını, olay günü çalışmak için Denizli’ye geldiğini söyleyen U.O. suçlamayı kabul etmedi. Şehit annesi Ayşe Acar, canlı teşhiste de U.O.’yu tanıdı. Mahkemeye çıkarılmak üzere Adliye’ye sevk edilen U.O. kendisini görüntüleyen gazetecileri, “Yanlış yapıyorsunuz, hepinizi yakarım, ben kimseyi dolandırmadım” diye tehdit etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı