REKLAMI GEÇ

Yaşlıların maaşlarını böyle çalıyorlar

Yaşlıların maaşlarını böyle çalıyorlar

Hırsızların akıl almaz yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Kış mevsiminin yaklaşmasını fırsat bilen hırsızlar özellikle ilçelerde “Vakıftan geliyoruz, size kömür getirdik” diyerek girdikleri evleri soyuyorlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2014 Perşembe, 14:17

Hırsızlar, özellikle ilçelerdeki vatandaşları soymak için akla hayale gelmeyecek yöntemler uyguluyor. Çameli’nde bu yöntemle bazı yaşlı vatandaşların emekli maaşları çalındı.

Ellerinde resmi evrak görünümü verdikleri dosyalarla kapılarını çaldıkları yaşlılara, kendilerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlisi olarak tanıtan hırsızlar, “Size kömür yardımı getirdik. Kamyon arka sokakta. Gidip buraya yönlendirin, biz de biraz dinlenelim” diyerek evden uzaklaştırıyor. Evin boş kalmasını fırsat bilen hırsızlar içeri girerek soygun yapıyor. Hırsızlar özellikle yaşlıların emekli maaşlarını çalıyor.

Yetkililer, kömür yardımlarının muhtarlıklar aracılığıyla dağıtıldığını belirterek, bu şekilde evlere gelen kişilere itibar edilmemesi uyarısında bulundular.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 29 Eylül 2014, 09:30

İnsanları üç kuruşa muhtaç ederseniz olacağı budur. Zaten ihtiyacı olana da, olmayana da beleş baldan tatlı bizim toplumumuzda. Bir hayır yemeği yapılır, adamın ihtiyacı yoktur ama 2-3 saat orada kuyruk bekler. Niye; beleş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı