REKLAMI GEÇ

Yavru kurtarıldı annesi öldü

Yavru kurtarıldı annesi öldü

Merkezefendi’de hastane inşaatının havalandırma boşluğuna düşen köpek ile başka bölüme yavrusu için itfaiye ekibi seferber oldu. Su dolu bölüme düşen köpek telef olurken, başka bölüme düşen yavrusu ise kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 13:23

Merkezefendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı’nda inşaat halindeki hastane binasının havalandırma boşluğuna ve bodrum katına iki ayrı köpeğin düştüğü ihbarını alan itfaiye ekipleri, bugün saat 09.30’da belirtilen yere gitti. Soğuktan inşaata sığınan köpeklerden birinin, havalandırma boşluğundaki üç metre derinliğindeki suya düştüğünü fark eden ekipler, zamanla yarıştı.

Dalgıç kıyafeti giyip merdivenle havalandırma boşluğuna inen itfaiye eri, köpeği halatla sabitledi. Kalbi duran köpeği kurtarmak için İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ve Sualtı Ekibi, köpeği hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yaptı, ancak başarılı olamadı. Köpeğin telef olması üzüntü yarattı.

Telef olan köpeğin inşaatın bodrum katına düşerek yaralanan yavrusunu kurtaran ekipler, Sokak Hayvanları Kliniği ekiplerine teslim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı