REKLAMI GEÇ

Yeni yıl öncesi büyük kaçakçılık operasyonu

Yeni yıl öncesi büyük kaçakçılık operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla kaçakçılara büyük darbe vuruldu. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda çok miktarda kaçak mala el kondu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 16:46

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından elde edilen istihbaratlar sonunda özellikle doğu illerinden Denizli’ye kaçak mal getirilerek satışının yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Yeni yılın da yaklaşmasını fırsat bilerek kaçak malları halkın yoğun olduğu bölgelerde piyasaya sürüleceğini belirleyen polis, özellikle Bayramyeri başta olmak üzere birçok noktada önlem aldı.

Ekipler, takibe aldıkları zanlıları bu bölgelerde yakaladı.

Bu operasyonların yanı sıra bazı ev ve işyerlerine düzenlenen baskınlarda kaçak sigara ve ilaçlar ele geçirildi.

Operasyonlarda 8 zanlı gözaltına alındı. Bu zanlıların ev, işyeri ve araçlarında yapılan aramalarda 3.5 ton kaçak içki, 70 bin makaron, 15 bin 120 doldurulmuş sigara, 5 bin 120 adet kaçak ilaç, 50 cep telefonu, 70 cep telefonu aksesuarı, 161 kol saati ve parfüm ile 5 adet sigara üretim makinası ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı