REKLAMI GEÇ

Yılbaşı gecesi tüm polisler alanda olacak

Yılbaşı gecesi tüm polisler alanda olacak

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Denizlililerin 2019’u huzurlu bir ortamda karşılaması için önlemlerini aldı. 2.600 polisin görev yaptığı Denizli’de yaklaşık 2 bin polis sahada olacak, halkın huzurunu sağlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 16:20

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, 31 Aralık akşamı için alınan önlemleri açıkladı. Denizli halkının huzurlu bir yılbaşı gecesi geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını belirten Müdür Demir, 2 bin 600 polisten yaklaşık 2 bininin görevde olacağını söyledi.

EĞLENCE MEKANLARININ ÇEVRESİ
Yılbaşı gecesi eğlence mekanlarının çevrelerinde özel önlemler aldıklarını belirten Demir, bu bölgelerde herhangi bir olayın yaşanmaması için ekiplerin teyakkuzda olacağını söyledi. Ayrıca özellikle gençlerin bir araya gelerek alkol aldıkları bölgeler olarak bilinen Şahin Tepesi ve Servergazi gibi bölgelerin de kontrol altında tutulacağını anlatan Demir, gençlerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde ve PAÜ çevresinde de denetimlerin artırılacağını kaydetti.

Kentin işlek bölgelerinde de 24 saat esaslı olarak polis ekiplerinin görev yapacağını dile getiren Müdür Demir, terör, asayiş ve uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalarının yılbaşı gecesi de devam edeceğini vurguladı.

ANA ARTERLER KONTROL ALTINDA OLACAK
Özellikle Denizli’nin diğer kentlerle bağlantısını sağlayan yollarda özel önlemler alınacağını vurgulayan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Genel müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda bu yollarda şok uygulamalar gerçekleştirilecek. Buralarda da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ekstra çaba harcanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı