REKLAMI GEÇ

Yine kurye, yine kaza

Yine kurye, yine kaza

Yenişehir Mahallesi’nde aldığı siparişi yetiştirmeye çalışan kurye ölümden döndü. Otomobilin çarptığı kurye yaralandı, kadın sürücü şok geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 17:31

Zamanla yarışan ve aldığı siparişi yetiştirmek için çaba harcayan kuryeler trafikte büyük risk altında seyrediyor. Sık sık rastlanan kuryelerin karıştığı kazalara bir yenisi de Yenişehir Mahallesi’nde eklendi.

20 DC 181 plakalı otomobil ile kuryenin kullandığı 34 FZ 5697 plakalı motosiklet Yenişehir Mahallesi’nde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. Otomobili kullanan kadın sürücü büyük şok yaşarken, yaralı motosiklet sürücüsüne önce çevredeki vatandaşlar, ardından da olay yerine gelen 112 ekipleri müdahale etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı sürücü tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

denizli-otomobil-motosiklet-trafik-kazasi-1

 

 

Yorumlar

Arzu   -  Bağlantı 7 Mayıs 2016, 13:34

Her zaman kuryeler suçlanmamalı trafiğe uyan kuryeler de var ama trafiğe uymayan araba şoförlerine ne demeli dikkatli bir şoför olsaydı bu kazayı önlerdi artık cep telefonunu mu oynuyordu ne yapıyordu Allah bilir

öğrenci velisi   -  Bağlantı 6 Mayıs 2016, 08:38

Benim bildiğim ve her zaman gördüğüm kural tanımaz iki grup var 1. Bu kurye grubu 2. Servisçiler. İkisi de ışık nedir bilmezler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı