REKLAMI GEÇ

Yine maden yine ölüm

Yine maden yine ölüm

Aydın merkeze bağlı Şahnalı Köyü’nde bulunan özel bir kömür ocağında çalışan Denizlili Selahattin Öztürk ve arkadaşı Ömer Bilici elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2010 Perşembe, 15:52

Aydın merkeze bağlı Şahnalı Köyü’ndeki, özel bir şirkete ait kömür ocağında çalışan işçilerden Denizlili 31 yaşındaki Selahattin Öztürk ile 33 yaşındaki Ömer Bilici, elektrik akımına kapılarak, öldü. Olay, dün saat 17.45 sıralarında, Şahnalı Köyü’ndeki Aydın Linyit Kömür İşletmeleri’nde meydana geldi. Kömür ocağındaki galerilerde çalışan işçilerden Selahattin Öztürk ile Ömer Bilici, dikkatsizlik sonucu aydınlatma için kullanılan lambalara giden elektrik kablolarına temas etti. Kenarı sıyrık olduğu belirlenen bir kablodan, elektrik akımına kapılan iki işçiden Öztürk olay yerinde yaşamını yitirirken, Bilici ağır yaralandı. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldılan Bilici, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Savcılık iki işçinin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Yaşamını yitiren işçilerden Selahattin Öztürk, bugün memleketi Denizli’nin Çameli İlçesi’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı