REKLAMI GEÇ

Yine o kavşak: Bu kez 4 araç çarpıştı

Yine o kavşak: Bu kez 4 araç çarpıştı

Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi sakinleri, “Yeter artık kaza olmasın, önlem alın” diye feryat ediyor. Anca o sese kulak verilmediğinden, Vatan ve Orhangazi caddelerinin kesiştiği kavşakta kazalar olmaya devam ediyor. Bu defa 1’i öğrenci servisi 4 araç çarpıştı. Kaza, can kaybı ve yaralanan olmadan atlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 11:09

Adalet Mahallesi’nde, Vatan ve Orhangazi caddelerinin kesiştiği kavşakta gün geçmiyor ki bir trafik kazası meydana gelmesin. Yürekleri ağızlara getiren kazalardan birisi daha dün akşam yaşandı. Öğrenci taşıyan minibüs ile üç otomobil, bu kavşakta çarpıştı.

Araçların çarpışmasıyla çıkan gürültüyü duyan mahalle sakinleri bir kez daha korkuyla olay yerine koştu. Kazanın maddi hasarla atlatıldığını öğrenen vatandaşlar, derin bir nefes aldı. Tepkilerini de “Artık ölen ve yaralanan yok diye kendimizi teselli ediyoruz. Önlem almak, bu kavşağa bir düzenleme getirmek için yetkililer daha ne bekliyor. İlla ki can kayıplarının yaşanması mı gerekiyor?” sözleriyle dile getirdi.

Vatan ve Orhangazi caddelerinin kesiştiği kavşağa yakın bölgede oturan vatandaşlar, beş gün önce Denizlihaber.com aracılığıyla “Yeter artık kazalar olmasın” diyerek, yetkililere çağrıda bulunmuştu.

kaza-anons

Yorumlar

açelya   -  Bağlantı 18 Kasım 2015, 18:20

bana bakın sakın çarpışmayın. ha illa çarpışcaz diyorsanız dikkat edin o yolda benim tatlı köpeğim çaki yatıyor. sakın ona çarpmayım, yoksa ben de size çarparım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı