REKLAMI GEÇ

ZEHİR TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI

ZEHİR TACİRLERİ POLİSTEN KAÇAMADI

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri başarılı bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan iki zanlıdan biri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2016 Pazartesi, 10:50

Denizli genelinde uyuşturucu ticaretini engellemek için yoğun bir çalışma yapan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, büfe olarak işletilen bir işyerinde uyuşturucu stoklandığı ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına dağıtımın yapıldığı bilgisine ulaştı.

SORUŞTURMA DERİNLEŞTİRİLDİ
İstihbarat bilgisinin ardından soruşturmayı derinleştiren Narkotik Bürosu ekipleri, aldığı mahkeme kararının ardından operasyon için düğmeye bastı. İşyerine baskın düzenleyen polis iki kişiyi gözaltına aldı.

ESRAR VE SENTETİK UYUŞTURUCU
İşyerinde ve işyeri sahibinin evinde kapsamlı aramalar yapan polis 3 kilogram esrar, 2.800 adet sentetik uyuşturucu ile 150 gram toz halinde sentetik uyuşturucu maddesine el koydu. Operasyonda uyuşturucu tartımında kullanılan iki adet hassas terazi de bulundu.

İKİ ZANLIDAN BİRİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan iki zanlı sorgularının tamamlanmasının ardından Adilye’ye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan biri tutuklandı, diğeri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı