REKLAMI GEÇ

Zeybekci: Belediye daha dikkatli olacak

Zeybekci: Belediye daha dikkatli olacak

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçtiğimiz Cuma günü Bayramyeri’nde meydana gelen patlamada yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Zeybekci, kaçak işyerleriyle ilgili belediyenin bundan sonra daha dikkatli olacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 10:03

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Abdülkadir Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte patlamada yaralananları tedavi gördükleri Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Doktorlar ve hastane yöneticilerinden tedavi altındaki 8 yaralının durumu ile ilgili bilgi aldı.

Patlamada ağır yaralanan ve bebeğini kaybeden Didem Fazlı’nın ailesiyle de görüşen Zeybekci, hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zeybekci, “Hayatını kaybeden vatandaşımızın mekanı cennet olsun, Allah’tan rahmet diliyorum. 36 yaralımız var. Bunlardan sekiz tanesi hastanelerde tedavi görüyor. Bunların çoğunun durumu iyi. Üç kardeşimizin sağlık durumu ciddiyetini koruyor ama doktorlardan güzel haberler aldık. Hayati tehlikeleri bulunmakla birlikte tedavilerine gayet olumlu yanıt veriyorlar. Allah onların yardımcısı olsun acil şifalar versin. Allah bir daha böyle acılar göstermesi” dedi.

BELEDİYE DAHA DİKKATLİ OLACAK
Bakan Zeybekci, patlamanın gerçekleştiği iş yerinin kaçak olduğunu, belediyenin gerekli tedbirleri almasına rağmen buranın gözden kaçırıldığını, belediyenin bundan sonra daha dikkatli olacağını söyledi. Zeybekci, “Bu kazaların olması ülkemiz için iyi bir gösterge değil. Özellikle enerjinin yoğun kullanıldığı yerlere belediyenin ruhsatı olmadan açılmasına izin vermemek lazım. Patlamanın olduğu yerin ruhsatsız olduğunu biliyoruz. Belediye gerekli tedbirleri alacaktır ama arada böyle gözden kaçanlar oluyor. Bundan sonra daha dikkatli olunacaktır” diye konuştu.

Bu arada patlamada hayatını kaybeden iki çocuk annesi Ayfer Yıldırım’ın da evine giden Zeybekci, Yıldırım’ın eşi Yücel Yıldırım ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı