REKLAMI GEÇ

Zeytinköy’de elektrikli bisiklet yangın çıkardı

Zeytinköy’de elektrikli bisiklet yangın çıkardı

Zeytinköy Mahallesi’nde şarjda olan elektrikli bisiklette çıkan yangın, az kalsın faciayla sonuçlanıyordu. Yangın bisiklette garajdaki otomobile oradan da binaya sıçradı. İtfaiyenin söndürdüğü yangında bisiklet ve otomobil tamamen yanarken, evde de maddi hasar meydana geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2015 Cuma, 11:37

Olay Zeytinköy Mahallesi’nde Mustafa Armağan’a it evde meydana geldi. İki katlı evin garajında şarja bağlanan elektrikli bisiklet birden yanmaya başladı. Alevler, garajdaki 20 AVK 04 plakalı otomobile de sıçradı.

Garajdan yükselen dumanları önce komşular fark etti. Hemen ev sahibine haber verildi, bu arada itfaiye de çağrıldı. Apar topar evden çıkan aile ve komşular yangına müdahale etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de garajda yanan elektrikli bisiklet ve otomobili söndürerek dışarı çıkardı. Sonra da evin ardiye olarak kullanılan bölümdeki yangın söndürüldü.

Komşuların fark etmesi ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürülen yangında elektrikli bisiklet ve otomobil tamamen yandı. Ev dede maddi hasar meydana geldi. Can kaybı ya da yaralanan olmaması teselli kaynağı oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı