REKLAMI GEÇ

Zorlu’nun helikopteri düştü

Zorlu’nun helikopteri düştü

İşadamı Ahmet Nazif Zorlu’nun helikopteri Aydın’a bağlı Karacasu’da iniş sırasında düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2015 Pazar, 20:51

Denizlili işadamı Ahmet Nazif Zorlu’nun helikopteri Aydın’a bağlı Karacasu’da heliporta 10 metre kala sert iniş yaptı. İniş sırasında Ahmet Nazif Zorlu’nun da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak’ı İstanbul’a götürmek için Dalaman Havalimanı’ndan havalanan Bell 430 tipi helikopter saat 18:00 sıralarında Aydın üstlerinde motor arızası yaşadı.

Helikopterin motorlarından birinin arıza göstermesi üzerine pilotlar Akın Yağmurlu ve Gülten Karaçay, acil iniş için Karacasu’nun Yenice Mahallesi’nde bulunan Sırma Su Tesisleri pistine inişe geçti. Heliporta 10 metre yükseklikten sert iniş yapan helikopter içindeki Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak yaralandı. Kazanın ardından yaralılara ilk müdahale olay yerine ulaşan ambulans tarafından yapıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Aralarında Zorlu’nun da bulunduğu yaralılar, daha sonra heliporttaki başka bir helikopterle Denizli Çardak Hava Meydanı’na getirildi. Aynı dakikalarda Zorlu’ya ait bir ambulans uçak da Çardak’a indi. Hava Meydan işletmesindeki iki ambulans da helikopterin indiği piste yönlendirildi.

Yaralılar ambulanslarla sağlık uçağına sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar arasındaki Zorlu’nun boynunda ciddi bir tramvanın olduğu öne sürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı