REKLAMI GEÇ

Ispartalılar iftarda buluştu

Ispartalılar iftarda buluştu

Denizli’de yaşayan Ispartalılar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2017 Pazar, 14:39

Katipoğlu Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve Denizli’de yaşayan çok sayıda Ispartalı katıldı.

Davetliler, Isparta’ya bağlı Senirkent yöresine ait, açısı ve malzemeleri ilçeden getirilen Banak isimli yemekle iftar açtılar.

Ispartalılar Platformu Üyesi Ali İhsan Doğan, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti. Doğan, ”Denizli’de yaşayan Ispartalılar olarak bundan sonra da düzenleyeceğimiz etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli’de yaşayan Ispartalıların bir araya gelmesinde büyük emeği olan Platform Üyesi işadamı Halil İbrahim Çerçi de yaptığı konuşmada, “Dünyevi istek ve arzularımızın yoğunluğu sebebiyle zaman zaman ihmal ettiğimiz hemşerilik ilişkilerimize daha çok önem vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bizi bir araya getirecek öyle güzel sebepler var ki, her şeyden önce her birimizin doğduğu yerle ilgili hatıraları, ortak sevinçlerimiz üzüntülerimiz, bizi birbirimize yakınlaştıran, kaynaştıran geleneklerimiz. İşte bugün burada Ispartalılar olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuzun, gönüller buluşmasının bir örneğini hep birlikte yaşıyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ise konuşmasında, “Ispartamızın gelenek, görenek ve kültürünün tanıtımında hepinize önemli görevler düşüyor. Bu iftar yemeğine gösterilen ilgi, birlik ve beraberlikten son derece memnun oldum. Allah birliğimizi dirliğimizi daim etsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı