REKLAMI GEÇ

Büyükşehir iftar sofrası Dokuzkavaklar’da

Büyükşehir iftar sofrası Dokuzkavaklar’da

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası geleneği Dokuzkavaklar Mahallesi’ne taşındı. Şırnak’ta yaşanan helikopter kazasına değinen Başkan Osman Zolan, “Onlar bizim için, burada huzurlu bir şekilde yaşabilmemiz için şahadet şerbetini içti. Dualarımız şehitlerimize” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 15:51

Denizli Büyükşehir Belediyesinin en önemli ramazan gelenekleri arasında yer alan mahalle iftarı geleneği bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’ne taşındı. Dokuzkavaklar Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftardan önce herkesin tek tek ramazanını tebrik eden Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan duaların ardından vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, “Geçen yıl olduğu gibi sizlerle yine bu sofrada bir araya geldik. Tekrar bizleri aynı sofrada birleştiren Allah’ıma şükürler olsun. Biz bu sofralarda belki hiç görmediğimiz komşularımızla ekmeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle kalabalık sofralarda ramazanın maneviyatını ruhumuzda hissediyoruz” dedi.

“VATANIMIZA HEP BERABER SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Türkiye’nin zor bir dönem geçirdiğini belirten Başkan Zolan, Şırnak’ta yaşanan helikopter kazasına değinerek, “Onlar bizim için, burada huzurlu bir şekilde yaşayabilmemiz için vermiş oldukları mücadele sırasında şahadet şerbetini içti. Dualarımız şehitlerimize… Şehitlerimizin bize bıraktığı bu vatana hep beraber sahip çıkacağız. Bizim görevimiz bayrağımızı daha da yukarılara çıkarmak, ülkemizi daha ileriye taşımak olacak. Birlikte çalışacağız, yatırım yapacağız ve daha güzel günlere birlikte kavuşacağız. İşte o zaman ecdadımızın ve şehitlerimizin haklarını ödeyebiliriz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı