REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in iftar sofrası Merkezefendi’de

Büyükşehir’in iftar sofrası Merkezefendi’de

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Merkezefendi Mahallesi’nde kuruldu. Altyapısı tamamlanan bölgelerde üst yapıya başlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Mahallesi’ne sağlık merkezi yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 14:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca düzenlediği, birlik, beraberlik ve mahalle kültürünü pekiştirdiği iftar sofrası geleneği Merkezefendi Mahallesi ile devam etti. Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nde yapılan iftara, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri katıldı. İftardan önce alana gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte Başkan Osman Zolan ve beraberindeki binlerce vatandaş dualarla oruçlarını açtı.

“RAMAZAN GÜZEL BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR”
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Osman Zolan, ramazan ayının güzel bir şekilde geçtiğini belirterek, “Bugün Merkezefendi ve Muratdede Mahallesi’nin ortak bir alanı diyebileceğimiz, Merkezefendi Kapalı Pazaryeri’nde iftarımızı açtık. Ramazan ayı serinlik içerisinde güzel bir şekilde geçiyor. Ramazan’ın sonuna kadar da böyle güzelliklerle geçsin ve Kadir Gecesi’ne kavuşmayı Allah’ım bize nasip etsin. Ardından da Ramazan Bayramını en güzel şekilde geçirmek nasip olsun inşallah” dedi.

“YÜZ YILLIK PROJELER OLMASINI İSTİYORUZ “
Merkezefendi ve Muratdede Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının sona erdiğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Artık sıra üst yapıya geldi. Bayram sonrasında yoğun bir şekilde üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Bu çalışmalardan sonra da Denizlimiz temelleri sağlam, üst yapısı sağlam pırıl pırıl bir şehir olacak. Biz yüz yıllık projeler olmasını istiyoruz. Bunun için çalıştık. Denizli’nin birçok mahallesinde biz bu hizmeti yaptık. Artık sıra üst yapıya geldi. Üst yapıya da kısa süre içerisinde başlayacağız. Eski üst yapıdan hiçbir eser kalmayacak. Her şey yeniden yapılacak, vatandaşımıza hak ettiği hizmeti sunacağız” diye konuştu.

“DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ”
Merkezefendi Mahallesi’nde yeni kurulacak olan sağlık merkezinin müjdesini de veren Başkan Osman Zolan, “Merkezefendi Mahallemizin uzun zamandan bu yana istemiş olduğu bir sağlık merkezi projesi var. Yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde kısa bir süre sonra yapımına başlayacağız. Buradaki vatandaşlarımız yürüme mesafesinde sağlıkla ilgili sıkıntılarını giderebilecekleri bir merkeze kavuşacak. Biz vatandaşımızın derdi neyse ona derman olmaya devam ediyoruz. Denizli her geçen gün daha ileriye gidiyor. Vatandaşlarımıza sabırlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte yine güzel projelerin altına imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı