REKLAMI GEÇ

Denizlili profesör: “Dışarıda yemek yiyen kadın dayak yer”

Denizlili profesör: “Dışarıda yemek yiyen kadın dayak yer”

Ulusal bir televizyon kanalında sahur programına katılan İslam Hukuku Profesörü Cevat Akşit, regl döneminde oruç tutmayan kadınların sokakta yemek yemeleri durumunda dayak yiyebileceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2017 Salı, 16:47

Serinhisar’ın Yatağan Mahallesi’nde dünyaya gelen 89 yaşındaki İslam Hukuku Profesörü Cevat Akşit’in skandal sözleri ülke gündemine oturdu.

1963′ te İstanbul Şehri yüksek İslam Enstitüsü ve 1965′ te İstanbul Şehri Üniversitesi Hukuk Fakültesi olmak üzere 2 ayrı fakülteyi bir arada bitiren, 1988 yılında da İslam Hukuku profesörü olan Serinhisarlı Cevat Akşit, televizyondaki Ramazan programında skandal sözler sarf etti.

Prof. Dr. Cevat Akşit, Ramazan ayında oruç tutmayan kadınları dayakla tehdit etti.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Sahur Vakti” programında Prof. Dr. Cevat Akşit regl döneminde oruç tutmayan kadınların sokakta dayak yiyeceklerini söyledi.

Akşit oruç tutmayanların dışarıda yemek yememesi gerektiğini söyledikten sonra, “O hayızlı kadınlar da biz tutmuyoruz diye sokakta bir şey yiyemezler. Dayak yerler ha bak. Dinen dayak yerler. Gizli yesinler” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

suzan   -  Bağlantı 7 Haziran 2017, 08:57

Bence Denizli sokaklarında sen görünme bu açıklamandan sonra, dayağı sen yiyebilirsin.

Hüseyin   -  Bağlantı 6 Haziran 2017, 17:55

bu insanlar yüzünden din kullanılmaya açık. kendi eşi dayak yese acaba ne tepki verir merak ediyorum açıkçası. utanıyorum sizlerden yazıklar olsun. müslümanlık hoşgörü ve merhametlik dinidir, bunlar sözde hocalar malesef..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı