REKLAMI GEÇ

12. Ege Kadın Buluşması Sonuç Bildirisi açıklandı

12. Ege Kadın Buluşması Sonuç Bildirisi açıklandı

Afyonkarahisar’da yapılan 12. Ege Kadın Buluşması’nın sonuç bildirgesi açıklandı. Denizli adına açıklamayı Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda İl Sekreteri Gülnur Candan Oymak yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2018 Çarşamba, 14:30

Kadının medeni haklarının tartışmaya açıldığı bir süreçte Egeli kadınlar, 12. Ege Kadın Buluşması’nı Afyonkarahisar’da yaptı. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin ev sahipliğinde yapılan buluşmaya 160 Sivil Toplum Örgütü Temsilcisi katıldı.

Katılımcıların verdiği önergeler üzerine yapılan oylamada 13. Ege Kadın Buluşması için Koordinatörlüğe Avukat Ezgi SAĞCAN seçilirken, il sekreteryaları da oluşturuldu. Denizli İl Sekreterliği görevi Gülcan Candan Oymak’a verilirken, yardımcılarına Seçil Tok ve Fikret Çınar getirildi.

13. Ege Kadın Buluşması’nın Manisa’da yapılmasının oy birliği ile Ege Kadın Buluşması’ndan çıkan sonuç bildirgesinde ise kadına yönelik şiddeti, kadınlara verilen nafakaların miktarı, kadın ve sağlık, eğitim, istihdam, kadın kooperatifçiliği, kadın ve siyaset ile örgütlenme konulardın sorunlar ve çözüm önerileri yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı