REKLAMI GEÇ

15 TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

15 TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

Hayırsever Müteahhit Hamit Arslan, Denizli Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri’nde tedavi gören ve sağlık güvencesi olmayan hastalara 15 tekerlekli sandalye bağışlandı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mayıs 2010 Cumartesi, 17:07

Türkiye’de sayılı hastanelerde bulunan ve 2006 yılından beri Denizli halkına hizmet veren Denizli Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetleri, yatağa bağımlı olan yaşlı, özürlü veya kronik hastalara, hastane hizmetlerini evlerinde vermeye devam ediyor.

Evde Bakım Hizmetleri’nde kronik hastalığı nedeniyle hastanede sürekli yatarak tedavi edilemeyen, belli bir süre (geçici) yürüyemeyen ve yatağa bağımlı olup tuvalet ihtiyacını dahi gideremeyecek durumda olan (örneğin yaşlılığa bağlı alzheimer, felç gibi) yatalak hastalara, hayırseverler de çeşitli bağışlarla destek veriyor. Hayırsever Müteahhit Hamit Arslan, hiçbir sağlık güvencesi olmayan ve evlerinde yatarak tedavi gören hastalara 15 tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Hayırsever Arslan, ihtiyaç sahiplerine ellerinden geldiğince yardımda bulunabileceklerini söyledi.

Denizli Devlet Hastanesi’nin örnek bir çalışma yaparak 3 yıl önce Evde Bakım Hizmetleri’ni kurduğunu ve 650 civarında yatalak hastaya evinde hizmet verdiğini söyleyen Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, Denizlili hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi hastalara bağışlarla destek verildiğini söyledi. Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan hastalar adına bağışta bulunan Hayırsever Müteahhit Hamit Arslan’a teşekkür eden Başhekim Dr. Ramazan Canural, başka hayırseverlerinde desteklerini beklediklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı