REKLAMI GEÇ

Adalet parkı eylemleri sürüyor

Adalet parkı eylemleri sürüyor

Zaman yayın grubu başta olmak üzere Gülen Cemaatine yönelik sürdürülen operasyon, Adalet Sarayı önünde Pazar günü de düzenlenen eylemle protesto edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2014 Pazar, 16:42

Ellerinde Türk bayrakları ve gazeteler bulunan bin kişinin üzerindeki kalabalık, ‘Medyaya darbe’, ‘Demokrasiye darbe’, ‘Özgür basın susmaz’, ‘Allah var, gam yok’, ‘Zalimlere boyun eğmeyeceğiz’, ‘Hepimiz Ekremiz, hepimiz Hidayetiz’, ‘Sevdamız millet, davamız hizmet’ yazılı dövizler taşıyıp slogan attı. Eylemcilerin bazıları Kur’ân, Cevşen ve çeşitli dualar okudu. Eylemde şişme çocuk havuzunda gemi yüzdürüldü, üzerinde ‘Demokrasi’ yazılı tabuta konulmuş temsili cenaze ellerde gezdirildi. 

ic

17-25 Aralık sürecindeki yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında görev alan ve sonrasındaki karşı operasyonlarda tutuklanan Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz’ın annesi Ayşe Korkmaz, oğlunu hapishaneye hacı uğurlar gibi uğruladıklarını, karşılarken de aynı şekilde karşılayacaklarını söyledi. Korkmaz, “8 gündür evimde sıcak odamda bu manzarayı gördükçe gururuma yediremedim. İçime sindiremedim. Ben bu temiz insanların içinde haşrolayım diye geldim. Bir hacı uğurlar gibi uğurladık. Gelirken de şerefle hacı karşılar gibi karşılayacağız” dedi.

Yorumlar

yunalg   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 13:35

keske;cemaate sunu yaptilar bunu yaptilar diyene kadar ortaya birkac delil koysalar da bizde ne yaptiklarini ogrensek.1 yildan beri devletin butun imkanlariyla didik didik edildiler;sonuc hala kocaman bir sifir.3-5 hukuksuz islemden baska birsey yok!

Bakış Açısı   -  Bağlantı 22 Aralık 2014, 12:20

Bu cemaat yıllardır çok sınavda haksız yere bir çok insanın HAKKINI yedi. Alınmayacak insanları devlet kadrolarına aldırdı. PAÜ de bunlardan biri. Dolular. Birde cemaati kullananlar var.

volkan abay   -  Bağlantı 21 Aralık 2014, 18:53

hani beraber yürümüştünüz bu yollarda… Askerleri içeri aldırırken içiniz sızlamadı ama. Şimdi aynı şey başınıza gelince oturup kuran okuyorsunuz. Şerefli askerler içeri alınırken okudunuzmu? Dua ettinizmi? Ne demişler? Alma mazlumun ahını….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı