REKLAMI GEÇ

ADD’de 30 Ağustos kutlaması

ADD’de 30 Ağustos kutlaması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Muammer Aksoy Salonu’nda düzenlenen törenle kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2016 Salı, 17:04

ADD Denizli Şubesi’ndeki törene CHP Parti Meclisi üyesi Gülizar Biçer Karaca, Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin ve üyeler katıldı. Şube başkanı Nihat Çetin, törende yaptığı konuşmada, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kutsal bir mücadeleye giren Türk ulusunun zaferini ilan ettiği andan itibaren emperyalistlerin Türkiye’yi yağmalama, yenilgilerinin öcünü alma girişimlerine hiç ara vermediklerini söyledi.

denizli-add-3o-agustos-ic
Çetin, ihanetin hangi boyutlara ulaştığını 15 Temmuz 2016 gecesi acı bir şekilde yaşandığını dikkat çekerek, “Ne var ki fatura içten çökertilmiş ordumuza çıkartılırken, yüzlerce yıllık askeri okullar da kapatıldı. Şeyhler, dervişler, meczuplar ülkesi olmayacağımıza inanırken, silahlı kuvvetlerimizin, adalet sistemimizin, polisin, eğitimin, sporun ve hayatın her alanının FETÖ mensuplarınca ele geçirildiğini, cemaat imamlarınca yönetildiğini acı bir şekilde gördük” dedi.

Türkiye’nin kaynaklarının 94 yıl öncekinden çok daha zengin, gençlerinin daha bilinçli, yetişmiş kadrolarının daha güçlü olduğunu belirten Çetin, “ Bu zenginlikle yeniden zafere ulaşacağız. Bankalar, fabrikalar, limanlar, santraller, haberleşme, ulaşım, madenler, petroller, yine bizim olacak. Üniversiteler özgürce bilim üretecek. Aziz Sancar’lar artık yurt dışına gitmeden de Nobel alacak. İşçilerimiz örgütlü, kadınlarımız özgür, çocuklarımız geleceğe güvenle bakacak. Yine biz kazanacağız, Türkiye tam bağımsız olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı