REKLAMI GEÇ

Adil Demir’den seçim sonrası olay paylaşım!

Adil Demir’den seçim sonrası olay paylaşım!

Denizli Barosu’nda yarışa giren selef Adil Demir, halefi Müjdat İlhan’a yenildikten sonra yaptığı facebook paylaşımıyla tartışma yarattı. CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili Kazım Arslan ve hukukçu kökenli olan eski ve yeni il başkanlarını rakibini desteklemekle suçlayan Adil Demir’in paylaşımı tepkiye neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2018 Pazartesi, 12:17

Denizli Barosu seçimlerinde rakibi Müjdat İlhan’a yenilen Adil Demir, sonuçların belli olmasından kısa süre sonra önce adaylık süreciyle ilgili sosyal medya mesajlarını sildi, ardından yaptığı paylaşımla tartışma yarattı.

HEDEF GÖSTERDİ
Demir, paylaşımında açık açık CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’yı, Milletvekili Kazım Arslan’ı, CHP’nin eski ve yeni il ve ilçe başkanlarını hedef gösterdi. Onları Müjdat İlhan’a destek çıkmakla suçladı.

BÖYLE PAYLAŞTI
Av. Demir paylaşımında; “Baro’da CHP Gnl.Bşk.Yrd. Gülizar BİÇER KARACA ve Milletvekili Kazım ARSLAN ve CHP ESKİ YENİ AVUKAT İL VE İLÇE BAŞKANLARININ BİZZAT KATILARAK desteklediği Mevcut başkan Müjdat İlhan kıdemli avukatların oylarıyla kazandı. Kutluyor, başarılar diliyorum. GENÇ AVUKATLARIN OY KULLANDIĞI 4. SANDIKDA Adil DEMİR önde çıktı. GENÇLİK GELECEKTEKTİR. Genç meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” yazdı.

İLK TEPKİ AKBABA’DAN
Facebook’taki paylaşımını whatsapp gruplarından da yapan Adil Demir’e ilk tepki CHP İl Başkanı Av. Mahir Akbaba’dan geldi. Akbaba, kendisini ve eşini izin almadan paylaşımına etiketlemesini eleştirdi ve paylaşım etiketlerini kaldırması çağrısında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı