REKLAMI GEÇ

AGD: Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın

AGD: Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın

Anadolu Gençlik Birliği (AGD) Denizli Şubesi üyeleri, İsrail milletvekilinin İstanbul ziyaretine tepki göstererek, ”İsrail ile anlaşma yapmanın hiçbir gereği yok” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 14:54

AGD Denizli Şubesi üyeleri, Gazze’ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine düzenlenen baskın sonrası ilişkilerin bozulduğu İsrail’den bir parlamenterin Türkiye ziyaretini tepkiyle karşıladı. Siyonist Birlik Partisi Milletvekili Ksenia Svetlova’nın İstanbul ziyaretini eleştiren AG’liler, Cuma namazı çıkışı Delikliçınar Meydanı’nda yaptıkları açıklamada, Türkiye’nin İsrail ile anlaşma yapmasının hiçbir gerekçesi olamayacağını ifade etti.

Bu ziyaretin Mavi Marmara’da hayatlarını kaybedenlerin kemiklerini sızlattığını kaydeden AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk,“Biz Müslümanız, bir kardeşler topluluğuyuz ve üzerimize düşen uyarı vazifesini yapıyoruz. Ankara, bu coğrafyada barışın tesisi için elbette Şam ile Bağdat ile Tahran ile Kahire ile Beyrut ile bir masa etrafında oturup anlaşmalıdır. Ancak birbiriyle komşu, her Müslüman ülkeyi birbirine düşüren İsrail ile anlaşacak bir husus yoktur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı