REKLAMI GEÇ

Akakça, TEMA’yı anlattı

TEMA Vakfı İl Temsilcisi Zeki Akakça, Zehra-Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu’nda ‘Doğa ve Biz’ konulu konferansta TEMA Vakfı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

/ DENİZLİHABER / 31 Aralık 2007 Pazartesi, 01:00

TEMA Vakfı İl Başkanı Zeki Akakça, Zehra-Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu yedinci sınıf öğrencilerine “Doğa ve Biz” konulu bir konferans verdi. Türkçe öğretmenleri Fahrettin Koyuncu ve Ayşegül Ekelik’in davetlisi olarak Zehra-Nihat Moralıoğlu İlköğretim Okulu’na giden Akakça, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Konferans öncesinde, etkinlik hakkında bilgi veren Türkçe öğretmeni Fahrettin Koyuncu,yapılan etkinliğin yeni öğretim programının mantığına uygun olduğunu, öğrencilerin bu etkinlikle çevreyle ilgili bir vakfı, o vakfın ilimizdeki temsilcisi aracılığıyla tanıyacaklarını dile getirdi. Konferansın slayt eşliğinde yapılacak olmasının da konuyu öğrenmeyi kolaylaştıran bir etken olacağını belirtti.

Zeki Akakça, okulun çok amaçlı salonunda yedinci sınıf öğrencilerine hitap etti. Öğrenciler, değişik zamanlarda ve yerlerde çektiği fotoğraflar eşliğinde konuşmasını yapan Zeki Akakça’yı ilgi ve dikkatle dinlediler.

Akakça konuşmasında, TEMA Vakfı çerçevesinde doğa ve çevre konularını işledi. Çevrenin ve doğanın hepimize ait olduğunu dile getiren Akakça, bunların korunmasında da herkese görev düştüğünü belirtti. Zaman zaman öğrenciler Akakça’ya, zaman zaman da Akakça öğrencilere sorular sordu. Konferansın sonunda Okul Müdürü Tahir Demir, katkılarından dolayı Zeki Akakça’ya teşekkür etti ve teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı