REKLAMI GEÇ

“AKP AMACINA ULAŞAMAYACAK”

“AKP AMACINA ULAŞAMAYACAK”

ÇYDD’nin CHP’yi ziyaretinde konuşan CHP Merkez İlçe Sekreteri Ömer Yurtseven Anayasa değişikliği ile AKP’nin kendi Türkiyesi’ni yaratmak istediğini iddia etti. Yurtseven ‘AKP’nin bu amaca ulaşmasına CHP asla izin vermeyecektir’’ diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2010 Pazartesi, 16:17

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Denizli Örgütü’nü ziyaret etti.

Kongre sürecini tamamlayan il ve merkez ilçe yönetim kuruluna başarılar dileyen ÇYDD Denizli Şube başkanı Aysun Moralı ,Türkiye’nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek,’’ Anayasa değişikliği ile 2. Cumhuriyeti yaratmak istiyorlar. Atatürk ve Cumhuriyet döneminden rahatsızlık duyanlar Türkiye’de rejim iklimini değiştirerek karşı devrimi gerçekleştirme çabası içinde. Bu konuda başta CHP olmak üzere tüm kurum ve kişilere büyük sorumluluklar düşüyor’’ dedi.

CHP Merkez İlçe Sekreteri Ömer Yurtseven de Anayasa değişikliği ile AKP’nin kendi Türkiyesi’ni yaratmak istediğini iddia etti. Ülkede ulusal değerlerin bilinçli olarak yıpratıldığını, yaşanan gelişmelerin karşı devrimin ayak sesleri olduğunu ileri süren CHP Merkez İlçe Sekreteri Yurtseven ‘Bu kadar önem verdikleri değişiklik paketinde neden milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması yok. Çünkü AKP kendisine dokunulmasından korkuyor. Amaçları pakete şirin gösterici bazı maddeleri koyarak AKP’nin kapatılmasını engellemek, ileride kendilerini yargılayacak yüce divanın yapısını değiştirmek ve yargıyı tümüyle ele geçirmek. AKP’nin bu amaca ulaşmasına CHP asla izin vermeyecektir’’ diye konuştu.

ÇYDD Denizli Şube Başkan Yardımcısı Feyzullah Yüksel, yöneticiler Elmas Durmuş, Müzeyyen Karademir, Saadet Gök ve Reyhan Çağıgan’ın da bulunduğu heyetin ziyaretinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aktürk ve Merkez İlçe Saymanı Bilal Duran da hazır bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı