REKLAMI GEÇ

ALTAN ÖYMEN PAÜ’YE KONUK OLACAK

ALTAN ÖYMEN PAÜ’YE KONUK OLACAK

Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) işbirliği ile Denizli’ye gelecek olan Siyasetçi-Gazeteci-Yazar Altan Öymen, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 27 Mayıs’ta saat 15.30’da bir konferans verecek.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2010 Pazartesi, 17:33

“ Altan Öymen ile Türk Siyasetinde Yolculuk” konulu konferansta, Altan Öymen siyasette geçen ve yakın tanık olduğu yılları anlatacak. Konferansın ardından Altan Öymen, soruları cevaplayacak, okurları için kitaplarını imzalayacak.

Altan Öymen kimdir?
1932 yılında Trabzon’da doğan Altan Öymen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. On sekiz yaşından beri gazetecilik yapan Altan Öymen, Ulus, Akşam, Cumhuriyet ve Milliyet Gazetelerinde yıllar boyunca muhabir, röportajcı, yönetici, yazar ve başyazar olarak çalıştı. Anka Ajansı’nı kurdu.Almanya’da basın ataşeliği görevinde bulundu. 6 Ocak 1961 – 25 Ekim 1961 tarihleri arasında Kurucu Meclis Basın Temsilcisi üyeliğinden başlayarak politikada da görevler aldı. 5(XVI). Dönem Ankara, XX. Dönem İstanbul Milletvekilliği, bakanlık, parti ve grup yöneticiliği yaptı. Altan Öymen’in politikadaki son görevi CHP genel başkanlığıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı