REKLAMI GEÇ

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER

ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi tarafından ilkokul, ortaokul ve liselerde düzenlenen yarışmada, “Sağlıklı Nesiller, Sağlıklı Gelecek” konulu resim, şiir, afiş, slogan, fotoğraf ve karikatür dallarında dereceye giren 81 öğrenci altınla ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2015 Pazartesi, 10:33

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi, sigara, alkol ve uyuşturucu gibi madde bağımlılığı ile mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla ilkokul, ortaokul ve liselerde yarışma düzenledi. Resim, şiir, kompozisyon, afiş, slogan, fotoğraf ve karikatür olmak üzere toplam 6 dalda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törenle verildi.

denizli-yesilay-odul-toreni-ic
Ödül törenine Denizli Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Denizli Milli Eğitim Müdür Şube Müdürü Hüseyin Selçin, Denizli Müftü Yardımcısı İbrahim Ayhan, çok sayıda öğrenci, öğretmen ve veli katıldı.

Programda konuşan, Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut, Yeşilay’ın geleceğe sağlıklı ve güçlü nesiller bırakabilmek için mücadele eden bir kuruluş olduğunu belirterek, “Yeşilay Denizli Şubesi olarak, geçtiğimiz yıl 300 öğrenci ve 75 ortaokul-liseyi kapsayan Akran Eğitimi projemizi, bu yıl ise “Sorumlu Gençlik-Sorunsuz Gelecek” projemizi hayata geçirdik. Toplumumuzu özellikle de gençlerimizi sigara, alkollü içki ve uyuşturucu maddelerin tüketimini devlet organları ile de iş ve gönül birliği yaparak en aza indirmek ve sağlıklı bir neslin ve toplumun oluşmasına zemin hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Açılış konuşmaların ardından, ödül törenine geçildi. Törende, “Sağlıklı Nesiller, Sağlıklı Gelecek” konulu resim, şiir, afiş, slogan, fotoğraf ve karikatür dallarında dereceye giren öğrenciler, tam, yarım ve çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı