REKLAMI GEÇ

Amaçları sadece spor değil

Amaçları sadece spor değil

Denizli’de yeni kurulan Merkezefendi Doğa Sporları Derneği Başkanı Fatih Baykan, dernek çalışmalarını ve projelerini anlattı. Baykan, amaçlarının sadece doğa sporları olmadığını, gençlere sahip çıkarak kültürel anlamda da etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2016 Salı, 16:17

DHA
Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı salonunda yapılan basın toplantısına, Merkezefendi Doğa Sporları Derneği Başkanı Fatih Bayhan, Başkan Yardımcıları Ramazan Kılıç, Aynur Kuzdere ve Adem Sönmez katıldı.

Doğa Sporları Derneği’ni yeni kurduklarını belirten Başkan Baykan, sadece doğa sporlarıyla değil özellikle kültürel etkinliklerle adını duyuracaklarını söyledi.

Baykan, Denizli’de kurulmuş 80’e yakan doğa sporları derneği bulunduğunu belirterek, “Temel amaçlarımızın başında gençlere sahip çıkmak var. Özellikle üzerinde durduğumuz, okulları gezerek gençleri sigara, alkol ve uyuşturucu kullanmama konusunda etkinlikler ve geziler yapacağız. Doğa sporları adı altında gençleri topluma kazandırmanın yanında kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz. Birçok etkinliği sadece gençler için ücretsiz yapacağız. Amacımız gençlerimize sahip çıkmak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı