REKLAMI GEÇ

Bardan projelerini anlattı

Bardan projelerini anlattı

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın (DMMMO) Genel Kurulu için geri sayım başladı. 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek genel kurula Birlik Dayanışma Grubu ile giren Necdet Bardan, değişim için yola çıktıklarını, tek güvencelerinin ise üyeler olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2016 Perşembe, 13:23

DSMMM Odası’nın hafta sonu yapılacak olan genel kurulunda, başkanlık için 5 aday yarışacak. Seçimlere “Birlik Dayanışması” adıyla girecek olan Necdet Bardan, ekibiyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda basın toplantısı düzenledi, projelerini anlattı.

denizli-muhasebeci-necdet-bardan-projelereni-anlatti-2

Bardan, “Değişim” parolası ile yola çıktıklarını ve seçime katılan tüm gruplar içerisinde başkan adayını ön seçimle belirleyen tek hareket olduklarını vurguladı. Konuşmasında rakiplerini hedef alan Bardan, “Her ne kadar demokrasiden dem vursalar da ön seçim sonuçlarını içine sindiremeyenler, gurup padişahlığını benimseyenler atama ile yollarına devam etseler de, pazar günü akşam gurubun ve mesleğin onuru için özgür iradesi ile karar verecek olan üyelerimiz tek güvencemizdir” dedi.

HESAP SORAMAMA SORUNU VAR
Kendilerinin farklı olacağını belirten Bardan, “Mesleğimizin sorunu ne eğitim, ne haksız rekabet, ne de tahsilat sorundur. Mesleğimizin sorunu, sorumlulardan hesap soramama sorunudur. Dün söylenenleri, bugün önlerine koyamama sorunudur. Biz farklı olacağız” diye konuştu.

Üstat, deneyimli, kadın ve genç meslektaşları ile yeni dönemi birlikte yöneteceklerini vurgulayan Bardan, projelerini de anlattı.

denizli-muhasebeci-necdet-bardan-projelereni-anlatti-1

Bardan, “Mesleğe yeni giren meslektaşlarımızın aidatlarının yüzde 50 oranında düşürülmesi mücadelesi yapılacak. Haksız rekabet önlenecek. Mesleğimizin yasası konusunda etkin mücadele verilecek. Odamızın her katı hizmete açılacak, duvarlar yıkılacak, kapılar açılacak. Oda lokalimiz 2 ay içinde hizmete girecek. M kartı uygulaması ile üyelerimize indirimli alış veriş olanağı sunulacak. İlçe ve bağımlı meslektaşlarımıza çözüm ofisleri açılacak. Mesleğin üstatları hafta içi 8 saat meslektaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı verecek. Sosyal, kültürel etkinlikler yapılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı