REKLAMI GEÇ

BARO’da anlamlı tören

BARO’da anlamlı tören

Denizli Barosu, ‘Bir Önder Bir Deha Bir İnsan’ aslı, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarından oluşan sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergide Konuşma Yapan TBB Başkan Metin Feyzioğlu, “Böylesine güzel bir sergiyi kendi binamızda açmaktan mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 10:30

Denizli Barosu Fatih Özdemir’in hazırlamış olduğu ‘Bir Önder Bir Deha Bir İnsan’ isimli Mustafa Kemal Atatürk’ün özel fotoğraflarından oluşan sergi için bir açılış töreni düzenledi.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu, nadide eserlerin bulunduğu sergiyi açmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Sergi açılışına TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve avukatlar katıldı.

Feyzioğlu, sergideki fotoğrafların Atatürk’ün özel fotoğrafları olduğuna dikkat çekerek, “Buradaki fotoğrafların hepsinde hikayeleri görebiliyorsunuz. Bir fotoğrafta, bazı kişilerin diktatörlükle suçladığı Mustafa Kemal’in, bir vatandaşın dilekçesini alıp, ilgili bürokratına talimatını görüyorsunuz.

Vatandaşın sorunu ile ilgilenmiş, vatandaşa çözüm olmuş. Öyle bir ‘İnsan’dı” diye konuştu.

Kurdele kesiminin ardından Fatih Özdemir’in anlatımları ile sergi fotoğraflı gezildi. Ardından, avukatlık mesleğinde 40. ve 50. yılını dolduran avukatlara plaket töreni yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı