REKLAMI GEÇ

Baro’dan plaketli teşekkür

Baro’dan plaketli teşekkür

Denizli Barosu’nun önceki dönem yönetim kademelerinde görev yapan üyeler onuruna yemek verildi, görev sürelerini tamamlayan üyelere plaketle teşekkür edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2016 Pazartesi, 14:34

Kısa süre önce olağan genel kurulunu gerçekleştiren Denizli Barosu, önceki dönem yönetim, denetim ve disiplin kurulları ile Türkiye Barolar Birliği delegeleri onuruna yemek verdi.

denizli-barosu-onceki-donem-yonetime-tesekkur-2

Dedeman Park Otel’deki düzenlenen yemeğe hem önceki hem de yeni dönemde kurullarda görev alan avukatlar eşleri ile birlikte katıldı.

Yemekte görev süresini tamamlayan 6 yönetim kurulu üyesi Alpaslan Oruç, Fatma Kıyak, Mefaret Aydın Çam, Kerem Tahir Üzelce, Emin Eren ve Tevfik Kendirli, disiplin kurulu üyelerinden Kadir Kurucu ve Ufuk Serter, denetleme kurulu üyeleri Süheyla Bural, Özlem Doğan Bıyıklı ve Mustafa Doğan, Türkiye Barolar Birliği delegeleri Kamil Doğan, Onur Dayıoğlu ve Halil Sarı’ya plaket verildi.

“DENİZLİ BAROSU BÜYÜK BİR AİLE”
Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan gecede yaptığı konuşmada, Denizli Barosu’nun büyük bir aile olduğunu hatırlatarak, “Birlikte keyifle görev yaptığımız arkadaşlarımıza gösterdikleri özveri için teşekkür ediyorum. Denizli Barosu’nu geçtiğimiz dönemde en iyi şekilde temsil ettik. Bu dönem yenilenerek meslektaşlarımızın karşısına çıktık. Yeni dönemde çıtayı daha da yükselteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diye konuştu.

denizli-barosu-onceki-donem-yonetime-tesekkur-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı