REKLAMI GEÇ

Bayrağını alan geldi

Bayrağını alan geldi

ADD Denizli Şubesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” gerçekleştirdi. ADD Denizli Şubesi’nin bulunduğu Kayalık Caddesinden başlayan yürüyüş, Çınar Meydanı’nda basın açıklaması ile sona erdi. Türk Bayrağı dışında, bayrak, flama ve afişin yasak olduğu yürüyüşe,TGB Denizli Şubesi üyeleri de katılarak destek verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2015 Pazar, 20:07

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Denizli Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” gerçekleştirdi.

denizli-add-yuruyus-ic-2

ADD Denizli Şubesi’nin bulunduğu Kayalık Caddesi’nden başlayan Yürüyüşe, CHP Denizli Milletvekilileri Gülizar Biçer Karaca, Melike Basmacı, Kazım Arslan ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-add-yuruyus-ic-3

Son günlerde şiddetini artıran terör olaylarını protesto etmek ve şehitlere saygı amaçlı düzenlenen “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü”ne katılan kalabalık, ellerinde Türk Bayrakları ve “Mustafa Kemalin Askerleriyiz”, sloganları ile Gazi Bulvarı’ndan Delikliçınar Meydanı’na geldi.

denizli-add-yuruyus-ic-5

TGB’Lİ GENÇLER DE ORDAYDI
Denizli’de ayrı bir etkinlikle terör olaylarını protesto etmek ve şehitlere saygı için “Hepimiz Mehmetçiğiz” yürüyüşü gerçekleştirecek olan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Denizli Şubesi, son anda aldıkları kararla, ADD Denizli Şubesi’nin yürüyüşüne katıldı. Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüşe katılan TGB’li gençler, attıkları sloganlarla terör olaylarını protesto etti.

denizli-add-yuruyus-ic-1
“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR”
ADD Denizli Şubesi Gençlik Kolları üyeleri, hazırladıkları günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin yaptığı konuşmasında Denizlililere seslendi. 

denizli-add-yuruyus-ic
Çetin, “7 Haziran seçimlerinde oy kaybeden AKP, ‘çözüm’ sürecinin mimarı olduğunu unutarak, kaybettiği oyları kazanmak için kol kala yürüyüp büyüttüğü terör örgütüne karşı mücadele ediyor görüntüsü vermek için TSK’ya yeniden operasyon izni vermiş bulunuyor. Bizler Türk Ordusu’nun dün olduğu gibi bugün de bu haklı mücadelesinden başarılı çıkacağına eminiz ve Mehmetçiğimizin yanındayız. Ancak Halkımız, bu ‘Oyun’u görmeli, dün teröre karşı mücadele etmeyip, onunla kol kale ülkeyi uçuruma sürükleyenleri asla unutmamalı ve önümüzdeki yenilenecek genel seçimlerde bu zihniyeti artık iktidar yapmamalıdır” dedi.

denizli-add-yuruyus-ic-4
“REJİMİN ÇİVİSİ ÇIKARILMIŞTIR”
Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştiren Çetin, “Tarafsız olması gereken Cummurbaşkanı, 7 Haziran seçimlerinden önce Anayasal sınırlarının dışına çıkarak, bir siyasi parti lideri gibi ‘bana 400 milletvekili verin, anayasayı değiştirip başkan olayım’ diyebilmiş, seçimlerden sonra da ‘Türkiye’nin yönetim sistemi değişmiştir, bu fiili duruma anayasal olarak da kesinleştirilmelidir’ diyebilmiştir. Rejimin çivisi çıkmıştır. Cumhuriyetin bir ortaçağ diktatörlüğüne dönüştürülmesi amaçlanmaktadır. Bu ‘yun’da bozulmalı, halkımız bu zihniyeti artık iktidar yapmamalıdır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, “Ulusal Bağımsızlık Yürüyüşü” sona erdi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı