REKLAMI GEÇ

Bem-Bir-Sen’den Başkan Zolan’a ziyaret

Bem-Bir-Sen’den Başkan Zolan’a ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Denizli İl Yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2014 Pazartesi, 16:37

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Osman Kurt, Başkan Yardımcıları Hilmi Efe, Erdal Işık, Özgür Altun ve Ahmet Fatih Orunlu’yu makamında kabul etti.
Bem-Bir-Sen Denizli İl Başkanı Kurt, sendikalarının yeni kurulduğunu belirterek, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Denizli halkına en iyi hizmeti verebilmek için kollar sıvadık. Bunun için çalışacağız. Sendika üyelerimizin beklentilerini, sizlerle istişare ederek çözüm yolları bulup verimliliği artırıp, Denizli halkına en iyi hizmeti vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, yeni oluşturulan yönetimin hayırlı olmasını dileyerek, “Hepimizin amacı Denizli’de yaşan tüm insanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek. Özellikle belediyeler bu konuda daha iyisini daha güzelini nasıl verebilirimin gayretini göstermesi gereken kurumların başında geliyor. Bunu da çalışanlarımızla, işçimizle, memurumuzla yapabileceğimizi biliyoruz. Beraber ter akıttığımız kardeşlerimizle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı