REKLAMI GEÇ

Berkin protestosuna polis müdahale etti, gözaltılar var

Berkin protestosuna polis müdahale etti, gözaltılar var

Denizli Delikliçınar Meydanı’nda polisin gaz kapsülüyle ağır yaraladığı Berkin Elvan’ın ölümünü pankart açıp protesto etmek isteyen bir grup genç polis tarafından yaka paça gözaltına alındı. Bölgeye sevk edilen asayiş ekipleri hızını alamayıp görevini yapmaya çalışan gazetecilere de saldırdı. Gençlerin gözaltına çevredeki vatandaşların tepkisine yol açtı

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 16:28

İstanbul’da Gezi Parkı olayları sırasında ekmek almak için çıktı evinin bulunduğu sokakta başına isabet eden polisin gaz kapsuluyle ağır yaralanan Berkin Elvan’ın ölümü Denizli’de de tepkiyle karşılandı. Gözler saat 18.30’da yapılacak protesto gösterisine çevrilirken az önce Çınar Meydanı’nda toplanan bir grup gence polis müdahale etti.

galeri-anons

Pankart asarak Berkin’in ölümüne sloganlarla protesto etmek isteyen gençler bölgeye sevk edilen asayiş ekiplerince yaka paça gözaltına alındı. Gençlerin gözaltı sırasında polisi protesto eden gençlerin de gözaltına alındığı olaylı müdahalede hızını alamayan polisler gözaltıyı görüntüleyen gazetecilere de saldırdı.

denizli-polis-gazeteci-haber-anons

Polislerin Berkin protestosu nedeniyle gençleri gözaltına alması çevredeki vatandaşların tepkisine çekti.

Gözaltına alınan 6 genç, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gençlerin belediye binasına açtığı “Berkin’in hesabı sorulacak… ESPve SYKP” yazılı pankarta da el konuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı