REKLAMI GEÇ

Bir kalem bir gelecek

Bir kalem bir gelecek

AKUT PAÜ Öğrenci Topluluğu anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hafta sonu gerçekleştirilen KPSS sonrası üniversitede stant kuran öğrenciler, “Bir kalem bir gelecek” sloganıyla sınava katılan adaylardan kalem topladı. Kalemler, zor şartlarda eğitim gören öğrencilere ulaştırılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2016 Salı, 09:35

AKUT PAÜ Öğrenci Topluluğu özel bir çalışmaya imza attı. Katıldıkları arama kurtarma faaliyetlerinde adından sıkça söz ettiren AKUT, sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Zor şartlarda eğitim gören öğrencilere yönelik kampanyalar gerçekleştiren AKUT üyeleri, bu kez de “Bir kalem bir gelecek” sloganıyla harekete geçti.

akut-kalem-3

AKUT Denizli Basınla İlişkiler Sorumlusu Yaşar Erdoğan, PAÜ Öğrenci Topluluğu’nun hafta sonu gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonrası PAÜ’deki sınav merkezlerinin önünde stant kurduklarını söyledi.

akut-kalem-1

Erdoğan, “Bu stantlarda sınava katılan arkadaşlardan kalemlerini topladık. Amacımız, küçük de olsa zor koşullarda eğitimlerini sürdürmeye çalışan öğrenci kardeşlerimize destek olabilmek. Bu kalemleri tespit ettiğimiz okullara gönderip, öğrencilere dağıtılmasını sağlayacağız” dedi.

akut-kalem-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı