REKLAMI GEÇ

Bu iftarda kadın yönetici, işçi, patron, memur bir arada

Bu iftarda kadın yönetici, işçi, patron, memur bir arada

Kadın ve Demokrasi Derneği ( KADEM) Denizli İl Temsilciliği’nin Polisevi’nde verdiği iftar yemeğinde, yöneticiden işverene, işçiden memura her kesimden temsilciler aynı mesada buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 11:35

KADEM Denizli İl Temsilciliği, Pollivsevi’nde iftar yemeği verdi. Yemeğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üst düzey kadın yöneticiler, memur, işçi, işveren, yerel karar alma mekanizmalarında yer alan kadınlar ile KADEM üyeleri katıldı.

denizli-kadem-iftar-yemegi-ic

ÖZEL KONUKLARI DA VARDI
KADEM’in iftarında, 15 erkek ileKadın Sığınma Evi’nde kalan 15 kadın ve 15 çocuk özel konuk olarak yer aldı. Özel konuklar ve çeşitli gruplardaki kadınlar,iftar için oluşturulan her masaya eşit olarak dağıtıldı.

“Kadın olmak” paydasında buluşabildikleri etkinlik ileRamazan’ın paylaşma ruhunu pekiştirmek istediklerini söyleyen KADEM Denizli İl Temsilcisi Dr. Hilal Can, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden böylesine geniş , üstelik de etkinlik alanında ayrıştırmayıp kaynaştırmaktan ve demokrasinin gerektirdiği şekilde bir arada bulunmaktan mutluyuz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı