REKLAMI GEÇ

BU YAPTIKLARI RESMEN YOLSUZLUK!

BU YAPTIKLARI RESMEN YOLSUZLUK!

Denizli milletvekilleri AKP’li Mehmet Salih Erdoğan ve CHP’li Ali Rıza Ertemur’un adı bir ‘yolsuzluk’ meselesine karıştı…

/ DENİZLİHABER / 18 Haziran 2010 Cuma, 18:38

Denizlili Ak Parti Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan ve CHP Milletvekili Ali Rıza Ertemur’un adı bir yolsuzluk meselesine karıştı. Olayda zarar gören vatandaşlar ise iki vekilin de kendi köylüleri… Kendi köylüleri iki vekile de kızgın ve köye dönecekleri günü bekliyorlar…

KİM NERELİ?
CHP Milletvekili Ali Rıza Ertemur’un köyü bilindiği gibi merkeze bağlı Aşağışamlı beldesi, AKP Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan’ın köyü ise Aşağışamlı’nın hemen yanı başındaki Salihağa Köyü… Merkeze bağlı bu iki yerleşim biriminin en önemli sorunlarının başında iki köyü bağlayan yol sorunu geliyor. İki köy arasındaki iki kilometrelik yol, yıllardır yapılamıyor.

PEKİ NE YAPTILAR?
Kilometreye bir milletvekilinin düştüğü bölgede iki köyü ve hatta Denizli’yi bağlayan yol tüm ısrarlara rağmen yapılamıyor. Ne iki dönemdir milletvekilliği yapan iktidar vekili Salih Erdoğan ne de birinci dönemini sürdüren CHP’li Ali Rıza Ertemur yolun yapılması için bu güne kadar tek bir girişimde bulunmadı. İşte bu durum köylüleri milletvekili olan Aşağışamlı ve Salihağalıları çok kızdırıyor.

KÖYLÜ PERİŞAN
Çok sık kullanılan bir güzergah olmasına rağmen milletvekillerinin duyarsızlığı nedeniyle yapılamayan yol vatandaşları da isyan noktasına getirdi. Kışın çamurdan geçit vermeyen, yaz aylarında ise toz yüzünden sıkıntılara neden olan yol için vatandaşlar; “İki milletvekilimiz var, bu sorunu çok iyi biliyorlar ama seçildikten sonra bir daha yolları baba ocağına düşmediği için bir faydalarını göremiyoruz” dediler.

BAŞKAN İSYANDA
İki merkezi bağlayan yolun yapılmasının kendileri için son derece önemli olduğunu hatırlatan Aşağışamlı Belediye Başkanı Hüseyin Aktürk ise; “Kendi partili milletvekili mi bu konuda en az üç kere aradım. Ama sorunumuzla ilgilenmedi. Ben de umudumu kestim” dedi. Aşağışamlı beldesinin başta altyapı olmak üzere önemli sorunları bulunduğunu, mevcut bütçe ve olanaklarla bu sorunların üstesinden gelmenin imkansız olduğunu söyleyen Aktürk, iki milletvekilinin de bu güne kadar kendi köylerinin sorunu ile dahi ilgilenmediklerini savundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı