REKLAMI GEÇ

Çaputçu ve Özsoy için hatıra ormanı

Çaputçu ve Özsoy için hatıra ormanı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) kaybettikleri başkanları M. Güneş Özsoy ve Sadık Emre Çaputçu için hatıra ormanı oluşturdu. Tavas-Antalya Yolu üzerinde oluşturulan alana 2 bin fidan dikildi. Törene dernek üyelerinin yanı sıra başkanların aileleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 10:31

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) 13 Ekim 2013’de hayatını kaybeden 7. Dönem Başkanı M. Güneş Özsoy ile 7 Haziran 2015’te kaybettiğimiz 11. Dönem Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun isimlerini ölümsüzleştirmek için bir süre önce başlattığı hatıra ormanı projesini hayata geçirdi.

Tavas-Antalya Yolu üzerinde belirlenen arazide bir süredir sürdürülen hazırlıklar tamamlandı, fidanlar törenle toprakla buluşturdu. M. Güneş Özsoy-Sadık Emre Çaputçu Hatıra Ormanı’nı fidan dikim törenine DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, yönetim kurulu üyeleri, DOÇEV yetkilileri, Özsoy ve Çaputçu’nun aileleri ve üyeler katıldı.

Piknik havasında gerçekleştirilen hatır ormanına fidan dikiminde sevinç ve hüzün bir arada yaşandı.

denizli-caputcu-ozsoy-hatira-ormani-1

Fidan dikim töreninde konuşan DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, “DEGİAD’a önemli katkıları olan iki merhum başkanın adını, önümüzdeki nesillere aktarabilmenin en güzel yolu, adlarına orman kurmaktır şiarından yola çıktık. Genç işadamları olarak, DOÇEV’in de desteğiyle, Özsoy ve Çaputçu başkanlarının aşkla sevdikleri Denizli için küçük bir orman alanı yaratarak hatıralarını yad ettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı