REKLAMI GEÇ

CHP’Lİ BALKANAY HASTANELİK

CHP’Lİ BALKANAY HASTANELİK

Berkin protestoları sırasında CHP adayı Balkanay hastanelik oldu. Bu arada CHP Büyükşehir Adayı Kazım Arslan’ın seçim bürosuna da gaz bombası atıldığı bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 19:53

Denizli’de polisin Berkin protestolarına katılan eylemcilere sert müdahalesi sürüyor. Eylemcilere destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay da müdahalelerden nasibini aldı.

Müdahaleden kaçan eylemcilerin CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın seçim koordinasyon merkezine sığındıkları belirtildi. Grubu takip eden polisin eylemcilerin ardından Arslan’ın seçim merkezine girdiği ve burada da müdahalesini sürdürdüğü kaydedildi. Seçim bürosunun müdahale sırasında darmadağın olduğu kaydedildi.

Haberi alan Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay da programını yarıda kesip, Arslan’ın seçim koordinasyon merkezine hareket etti. Bu sırada Balkanay’ı taşayan minibüse bir servis aracı çarptı.
Yaşanan trafik kazasında yaralanan Balkanay hemen Denizli devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavisi devam Balkanay’ın durumunun iyi olduğu, bu gece müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı