REKLAMI GEÇ

CSA Vakfı, Gençlik Haftası’nı gönüllüleriyle kutladı

CSA Vakfı, Gençlik Haftası’nı gönüllüleriyle kutladı

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, Gençlik Haftası’nı gönüllüleri ile birlikte kutladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:51

Cafer Sadık Abalıoğlu (CSA) Eğitim ve Kültür Vakfı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası’nı vakıf gönüllüleri ile birlikte kutladı. 18 Mayıs 2010 tarihinde Marla Restoran’da düzenlenen organizasyona Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu, Üst Kurul Üyeleri Aysel Çakmak ve Ercüment Erdem de katıldı.

Gençlik Haftası’nın kutlandığı organizasyon Ercüment Erdem’in konuşmasıyla başladı, Ali Abalıoğlu’nun konuşmasıyla devam etti. Ercüment Erdem, “Gençlerimizi Türkiye Cumhuriyeti’nin üzerinde yükseldiği ilkelere sahip çıkan, topluma yararlı birer birey ve örnek vatandaş olarak kazandırmak, kültür zenginliklerimize sahip çıkarak onların gelecek nesillere taşınmasını sağlamak düşüncesiyle, kurulduğumuz 1999 yılından beri binlerce çocuğa ulaştık. Sizler, özel zamanınızın bir bölümünü kişisel sosyal sorumluluğunuz çerçevesinde, ülkemizin geleceği olan ilköğretim öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayarak değerlendirmektesiniz. Okumaya ve öğrenmeye istekli bu kardeşlerimizi çağdaş dünyanın ihtiyaçları doğrultusunda eğitmekte ve yol göstermektesiniz” dedi.

CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Üst Kurul Üyesi Ercüment Erdem, “Maddi imkânları yeterli olmayan ilköğretim seviyesindeki çocuklara yaşam becerileri kazandırmak ve eğitimlerine katkı sağlamak amacı ile birçok etkinlik düzenleyen Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı, etkinliklerin gerçekleştirilmesindeki en büyük desteğini üniversite öğrencileri ve üniversite mezunlarından oluşan gönüllülerinden alıyor. Bu doğrultuda gönüllü olarak görev alan siz değerli gençlerin gelişimleri için de bizler, çeşitli kişisel ve mesleki gelişim eğitimleri ve kültür faaliyetleri düzenliyoruz” dedi.

Gençlik Haftası’nı kutlamak amacı ile düzenlenen organizasyonda, 2009-2010 döneminde yer alan gönüllülerin katılım belgeleri CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu tarafından verildi. Ali Abalıoğlu, “Vakıf olarak sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde bir görev üstlendik. Toplumumuzun, gençliğimizin gelişimi için çalışmalarımız sürerken toplum için bir şeyler yapmanın manevi hazzını yaşıyorum. Gelecek neslin sizler gibi duyarlı, gönüllü dostlarımızdan oluşuyor olması bize umut vermektedir. Biz sizlerle, çocuklarımızla ve çalışanlarımızla kocaman bir aileyiz. Desteğiniz ve emeğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diyerek tüm gençlerin Gençlik Haftası’nı kutladı. Toplumumuzun gelişmiş ülkeler karşısındaki tek şansının gençlerimizi eğitebilmemizle mümkün olduğunu belirten Abalıoğlu, gençlere “Güvencemiz sizlersiniz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı