REKLAMI GEÇ

DEGİAD üyeleri şehit aileleriyle iftarda buluştu

DEGİAD üyeleri şehit aileleriyle iftarda buluştu

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Pamukkale Eğitim Sağlık Vakfı’nda (PASVAK) verilen iftar yemeğine şehit aileleri de davet edildi. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, iftarın ardından şehitlerin adına dikilen fidanların sertifikalarını şehit ailelerine verdi, duygusal anlar yaşandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 15 Haziran 2016 Çarşamba, 10:35

DEGİAD, üyelerine yönelik verdiği iftar yemeğine Denizlili şehit ailelerini de davet etti. PASVAK’ta gerçekleştirilen iftara, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, yönetim kurulu üyeleri ile genç işadamlarının yanı sıra, Denizli’nin şehitleri Mustafa Tayyar Temizel, Kudret Çalık, Hasan Eser ve Ahmet Kabukçu’nun aileleri katıldı.

denizli-degiad-iftar-yemeginde-sehit-aileleri-1

“ONLAR BİZE EVLATLARININ EMANETİ”
DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da üyelerle birlikte PASVAK’ta bir araya geldiklerini belirterek, “Bu iftar yemeğimizde şehit ailelerini de davet ettik. Ancak Denizli’nin 245 şehidi var. Biz bu sayının böyle kalmasını ve daha fazla artmamasını diliyoruz. Onlar bize evlatlarının emaneti bundan sonra her yıl şehit aileleriyle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

“BURADA VEREN EL, ALAN ELİ GÖRMÜYOR”
Özellikle PASVAK’ı tercih ettiklerini de vurgulayan Sözkesen, “Burasının özel bir birim olduğunu biliyoruz. Yüzlerce ailenin evine sıcak yemek götüren bir kurum. Biz de o yemeklerde tuzumuz olsun istedik. Burada veren el alan eli görmüyor. Bu bizim için çok önemli” diye konuştu.

ŞEHİT AİLELERİNİ DUYGULANDIRAN SERTİFİKA
DEGİAD’ın 7. Dönem Başkanı merhum M. Güneş Özsoy ile 7 Haziran 2015’te hayatını kaybeden 11. Dönem Başkanı Sadık Emre Çaputçu anısına oluşturduğu hatıra ormanında, Denizli’nin şehitleri Mustafa Tayyar Temizel, Bedri Nayim, Kudret Çalık, Doğan Acar, Hasan Eser ile Ahmet Kabukçu’nun adına dikilen 5 çam fidanının sertifikaları ailelerine teslim edildi.

denizli-degiad-iftar-yemeginde-sehit-aileleri-sehit-calik

Sözkesen, Antalya’da 2006 yılında düşen polis helikopterinde şehit olan Başkomiser Kudret Çalık, adına dikilen 5 çam fidanı sertifikasını eşi Aysel Çalık ile Kızı Zeynep Çalık’a verdi. Aysel Çalık, şehit eşinin adının hatıra ormanında yaşacağını duyduğunda çok sevindi ve duygulandı.

denizli-degiad-iftar-yemeginde-sehit-aileleri-sehit-temizel

Şırnak’ta 2001 yılında şehit olan Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Temizel’in sertifikası ise anne Kaniye Temizel ile babası Emin Temizel’e verildi.

Eylül 2015’de Iğdır’da PKK terör örgütünün polis ekibine yönelik bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Hasan Eser adına dikilen fidanların sertifikası da annesi Sevgi Eser ile Babası Serdar Eser’e verildi.

denizli-degiad-iftar-yemeginde-sehit-aileleri-sehit-kabukcu

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, Aralık 2015’te zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Özel Haraket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun sertifikası ise babası Kamil Kabukçu’ya verildi. Duygulanan Kabukçu konuşmakta zorlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı